Erik Anders Gården Sörala

Besök ett Världsarv

Kom och upplev atmosfären på Erik-Anders, en av de sju hälsingegårdarna som skrevs in på Unescos världsarvslista under namnet
"Decorated Farmhouses of Hälsingland".

Upplev Hälsingland med oss

Delsbostämman

Stämman startade 1952 och äger alltid rum första söndagen i juli. Årets stämma innebär som vanligt en folkfest fylld av folkmusik, dans, buskspel, konserter, kurser, visstugor m.m.

Järvzoo I järvsö

På Järvzoo vandrar du skyddat genom djurens naturliga miljö, längs en promenadvänlig trätrottoar med flera mysiga rastplatser. Djuren är vilda, och för att de ska fortsätta vara det och känna sig som hemma, är hägnen stora och naturen de lever i orörd. Välkommen in till den svenska faunan.

Blackås Hälsingland

Från toppen av berget Blacksås har du en fantastisk utsikt över landskapet, ända ut till kusten.

Blacksås har sedan länge varit känt som ett sägenomspunnet utsiktsberg med en dramatisk brant i öster.

Njut av Svågan i kanot

I Svåga älvs vindlande lövsalar, glider kanoterna fram. Här har du Hälsinglands "canyon" där branta stup varvas med sandbankar som manar till "strandhugg" för bad och för att njuta av medhavd pic-nic korg.

Dellen_fran_avholmsberget

Avholmsberget med café & restaurang

Från Avholmsbergets restaurang är utsikten över Dellansjöarna, de blånande bergen och bygden helt fantastisk. En klar dag syns röken i skorstenarna på Iggesunds bruk tydligt och när det är fyrverkerier i Hudiksvall syns ljuset från raketerna.

Kommande events

Vi anordnar event flera gånger tillsammans

Event

Datum

Tyvärr, inga inlägg hittades.