• Teamet bakom Björkede

Hej! Mitt namn är Jan Eirik Johansen och jag har förmånen att förvalta underbara Björkede. Jag driver även RIKTNING, en verksamhet där jag arbetar som internationellt certifierad mental coach, team- och ledarutvecklare. Sedan några år tillbaka driver jag tillsammans med fem helt fantastiska medarbetare även ett anrikt leveransbageri grundat 1914, Loosbagarn.

Jag har under snart 30 års tid samlat ”livserfarenheter” genom individuella möten med tusen och åter tusentals människor. Jag är pappa till två helt underbara barn (min absolut mest utmanande och stimulerande ”utbildning”). Jag har i snart 25 års tid arbetat med att leda andra och inte minst att leda mig själv.
Att få möjligheten att ”väcka” Björkede till liv på nytt har varit och är en fantastisk resa.

Till Björkede har du som privatperson möjlighet att komma och bara vara. Väljer ni att besöka oss som grupp, kombinerar vi upplevelser i närområdet med inslag av utvecklande coachning och teambuilding.

Jag är naturligtvis inte ensam om att driva fantastiska Björkede. Till min hjälp har jag ett brett nätverk av allt från massörer och kockar till äventyrsledare. Var och en av dessa hjälper mig skapa skräddarsydda upplevelser för dig under din vistelse.

Galleri

Kontakta oss gärna